Lasten ilo ja hyvinvointi on meidän yhteinen juttu – #MeidänJuttu

Kaisu Saastamoinen

Raised

240
16% reached of my target amount €1,500

Kampanjaa jäljellä:

Jokainen kampanjaan lahjoitettu euro vie meidät lähemmäs tavoitettamme, ja jokainen askel on merkityksellinen. Lahjoituksellasi osoitat välittämisesi. Minä puolestani juoksen, tai etenen muutoin, 10 metriä jokaista kampanjaan lahjoitettua euroa kohti viitenä päivänä viikossa koko kampanja-ajan 2.4.-13.5.2024.

Tee lahjoitus ja seuraa matkaani Instagramissa @hyvinvointiajuosten-tilillä. Lasten ilo ja hyvinvointi on meidän yhteinen juttu, #MeidänJuttu!


View all

Hyvinvointia juosten lasten ja nuorten hyväksi

25-03-2024 | 11:08 Hour
Meillä jokaisella on vastuu varmistaa lasten ja nuorten hyvinvointi yhteiskunnassamme. Olen kahden lapsen äiti ja olen aloittanut juoksuharrastukseni lasteni syntymän jälkeen aikuisiällä, 34-vuotiaana. Iloitsen kyvykkyydestäni juosta ja liikkua suuresti. Nautin luonnossa liikkumisesta, joten jo alussa oli selvää, että päälajikseni valikoituisi polkujuoksu.Aloittaessani juoksun ymmärsin, kuinka paljon se parantaa omaa hyvinvointiani ja huomasin pohtivani, miten voisin hyödyntää juoksuharrastustani auttaakseni myös muiden hyvinvointia. Ei tarvinnut kauaa pohtia, kun päädyin aloittamaan oman Hyvinvointia juosten -hyväntekeväisyyskampanjan. Kampanjoinnissa yhdistyvät oma juoksuni sekä varainkeruu järjestöille, jotka tekevät työtä Suomessa lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. #MeidänJuttu kokoaa yhteisön antaman avun Nyt on aika jälleen uudelle kampanjalle. Tällä kertaa haluan haastaa juoksuyhteisöä mukaan laajemmin, joten nimesin kampanjan nimellä #MeidänJuttu. Olen kiitollinen, että olet matkassani ja osoitat välittämisesi lahjoittamalla kampanjaan. Kampanjan varat ohjautuvat Sairaala Klovnien tärkeään työhön lasten ja nuorten auttamiseksi. Klovnit luovat syvästi merkityksellisiä ja voimaannuttavia hetkiä lasten ja nuorten sekä heidän läheistensä kanssa. #MeidänJuttu-kampanjassa on mahdollisuus tehdä jotain suurta ja merkityksellistä yhdessä. Lahjoituksellasi välität enemmän kuin sanat voivat ilmaista. Jokainen euro, jonka lahjoitat, vie meidät askeleen lähemmäs tavoitettamme. Olen päättänyt antaa oman panokseni juosten, tai muutoin edeten – 10 metriä jokaista lahjoitettua euroa kohti viitenä päivänä viikossa. Instagram-tilillä @hyvinvointiajuosten jaan matkani kanssanne, jotta voitte nähdä, miten pienet teot voivat tehdä suuren eron. Todella ihana päästä jälleen uuden kampanjan vauhtiin! Tästä matkasta tulee iloinen ja merkityksellinen, kiitos sinun mukana olosi. Tervetuloa mukaan kampanjaan! 😍 - Kaisu Saastamoinen https://www.instagram.com/hyvinvointiajuosten/

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more